FRI LEVERANS FRÅN 549 kr KÖP !

Sign Up

Sign up to our newsletter and receive 10% off your first order!

[mc4wp_form id=”145″] (Replace ”145” with your form id).

Newsletter setup documentation

Återbetalningspolicy

De artiklar som tillhandahålls av [website_url] är nya och garanteras mot alla fel. De är identiska med dem som finns i den traditionella handeln och kommer från alla de förlag och leverantörer som anges.

Vår policy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar från leveransen av din beställning kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller byte.

För att vara berättigad till en retur måste varan vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Den måste också vara i originalförpackningen.

Defekta föremål:

Kunden måste skicka tillbaka de nya eller icke förbrukade artiklarna i sin helhet och i sin originalförpackning, intakta, tillsammans med alla eventuella tillbehör, bruksanvisningar och dokumentationer (i sin ursprungliga cellofanförpackning och med tillhörande faktura). I en sådan situation måste köparen skicka bevis på felet/felet till ko******@cx*********.com (beskrivning och bifogade foton/videor).

För att göra en retur måste du också visa upp ett kvitto eller ett inköpsbevis för oss.

Vänligen returnera inte ditt köp till tillverkaren, vi kommer att informera dig om vad du ska göra när din fil har godkänts enligt våra villkor. Det finns vissa situationer där endast en partiell återbetalning beviljas: (om tillämpligt)

* Alla artiklar som inte är i originalskick, som är skadade eller där vissa delar saknas av skäl som inte beror på ett fel från vår sida.

* Alla varor som returneras mer än 30 dagar efter leverans.

Återbetalningar (om tillämpligt)

När vi har tagit emot och inspekterat den returnerade varan skickar vi ett e-postmeddelande till dig för att bekräfta att vi har tagit emot den. Vi kommer också att informera dig om vårt beslut om att godkänna eller avslå din begäran om återbetalning.

Om din begäran godkänns kommer din återbetalning att behandlas och en kreditering kommer automatiskt att göras på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom i genomsnitt 5-10 dagar.

Sena eller uteblivna återbetalningar (om tillämpligt)

Om du ännu inte har fått din återbetalning, kontrollera först ditt bankkonto igen.

Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag eftersom det kan dröja innan återbetalningen bokförs officiellt.

Kontakta sedan din bank. Det krävs ofta en handläggningstid innan återbetalningen bokförs.

Om du fortfarande inte har fått din återbetalning efter att ha genomfört alla dessa steg, vänligen kontakta oss på ko******@cx*********.com.

Utförsäljningsvaror (i förekommande fall)

Endast varor till ordinarie pris kan återbetalas. Tyvärr kan varor på rea och/eller specialerbjudanden inte återbetalas.

Utbyten (om tillämpligt)

Vi ersätter endast en vara om den är defekt eller skadad. Om du vill byta ut den mot samma produkt, skicka ett e-postmeddelande till ko******@cx*********.com.

Försändelse

Du är ansvarig för att betala dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnaderna återbetalas inte.

Beroende på var du bor kan det ta olika lång tid innan du får din utbytta produkt.

Om du skickar en vara som är värd mer än 829 kr bör du överväga att använda en frakttjänst där du kan spåra försändelsen eller köpa en fraktförsäkring. Vi garanterar inte att vi kommer att få den vara du returnerar.

Rätt till ångerrätt

Vid utövande av ångerrätten är [store_name] skyldig att kostnadsfritt återbetala de belopp som kunden har betalat, med undantag för returkostnaderna. Återbetalningen ska ske inom högst 14 dagar från den dag då det returnerade paketet eller de returnerade paketen tas emot. Om denna tidsfrist löper ut på en lördag, söndag eller helgdag förlängs den till nästa arbetsdag.

Ångerrätten gäller dock inte för följande köp:

– Produkter som du har öppnat och som inte kan returneras av hygieniska eller hälsoskyddsskäl.

– Produkter som inte kan separeras från andra produkter.

– Öppnade produkter som inte är i ursprungligt skick, som är skadade eller där vissa delar saknas av skäl som inte beror på ett fel från vår sida.

Gratis levering

Vanaf 50€ aankoop

Tevredenheid of uw geld terug

14 dagen terugtrekkingsperiode

100% Veilige Betaling

iDEAL, Bancontact, Kredietkaart, PayPal